The smart Trick of Google Analytics Nedir That No One is Discussing

Wiki Article

google analytics nedir

 Bununla birlikte, aşağıda anlaşılması kolay advertisementımlarla açıklanan Universal Analytics’i oluşturmanıza da olanak tanır.

Gerçek zamanlı sayılar, web-site trafiği hakkında temel bilgiler sağlar ve kullanıcı davranışını anlamanıza propertyımcı olur. Ve aşağıdaki gibi şeyler:

Google tarafından mükemmel bir şekilde tasarlanan ve dünya teknolojisine ücretsiz olarak sunulan bu Analytik platformu tam olarak hangi işlemleri yapar ve website sahipleri maksimum seviyede bu analiz hizmetinden nasıl faydalanabilir?

Google Analytics ile ziyaretçilerin web sitelerinde geçirdiği ortalama süre nasıl hesaplanır ve bu veri nasıl değerlendirilir?

Bu işlemlerden sonra sayaç çalışmıyorsa bir yerde yanlış yaptınız demektir, tekrar kontrol ediniz. İzleme kodunuzun doğru çalıştığından emin değilseniz ayarlarınızı kontrol etmek için theşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Google Analytics, bu gibi verileri kullanarak World wide web sitenizin performansını anlamanıza, Search engine optimization stratejilerinizi oluşturmanıza ve sitenizin başarısını artırmanıza lawnımcı olan önemli bir araçtır.

Kullanıcılar – Seçilen tarih aralığında en az bir oturumu olan kullanıcılar. Hem yeni hem de geri dönen kullanıcıları içerir.

Google Analiytics aracı, web page sahibinin World-wide-web sitesine gelen ziyaretçilerini tanımasına gardenımcı olur ve Internet sitesi sahibi de hedef kitlesinin beklentisini anlar.

Google Analytics four, yapay zeka destekli analiz özelliği ile birlikte gelir. Bu özellik, kullanıcıların etkileşimlerini daha iyi anlamamızı sağlar. Ayrıca, bu özellik sayesinde kullanıcıların ne istediğini daha iyi anlayabilir ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirebiliriz.

Örneğin, Google Advertisements ile entegrasyon sayesinde hangi reklam kampanyalarının daha etkili Google Analytics Nedir olduğu, hangi anahtar kelimelerin daha fazla tıklanma aldığı gibi bilgiler toplanabilir. YouTube ile entegrasyon ise video clip performansının anlaşılmasını ve izleyici etkileşimlerinin incelenmesini sağlar.

Just take motion to improve advertising and marketing performance with integrations across Google’s promoting and publisher applications.

İşlenen verilere ayarlar ve filtreler uygulanarak oluşturulan Analytics profillerinde kullanılabilir duruma getirilir.

Böylelikle siteniz her ziyaret edildiğinde ve sitenize dair herhangi bir faaliyette bulunulduğunda kodlar, kullanıcının etkileşimlerini size gönderir. İzleme kodu ile gönderilen bilgilere yani etkileşimlere ise

Google Analytics Nedir? Google Analytics Nedir Avantajları Nelerdir? Google Analytics nedir, ne işe yarar, hangi analizler yapılabilir, ücretli midir ve avantajları nelerdir gibi soruların cevaplarını kaleme aldığımız yazımızda Analytics hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz. İşte detaylar;

Report this wiki page